Workshop moeders in hun kracht

Workshop Moeders in hun kracht

Ken je dat gevoel, dat je soms het idee hebt dat je te kort schiet als moeder? En dat jij je soms af vraagt: waar sta ik eigenlijk als moeder en wat zijn mijn sterke kwaliteiten in de opvoeding?

Door de drukte van o.a. gezin, opvoeden, werk en vrienden zijn moeders een kei in zichzelf wegcijferen. Maar ook reacties van buitenaf kunnen flink binnen komen en ons erg onzeker maken in het moeder zijn: “wees toch eens strenger”, “zeur niet zo”, “het komt wel goed”, “wees toch niet zo overbezorgd”, “wij zien dat gedrag niet bij je kind”, “er is niks aan de hand” etc. Dit zijn veel voorkomende opmerkingen die ik vaak terug hoor van ouders die ze horen uit om hun omgeving. En wellicht kun je dit lijstje zelf nog wel aanvullen….

 

Iedere moeder zou meer mogen vertrouwen op haar eigen “moedergevoel”, want moeders harten kloppen!

Boost van moeder-kracht

Kun je ook wel even een “boost van moeder-kracht” gebruiken? Geef je dan nu op voor de workshop “Moeders in hun kracht!” Tijdens deze workshop ga je ervaren welke kwaliteiten je al inzet en welke kwaliteiten je nog meer in huis hebt, maar misschien nog niet zo bewust van bent. Daarnaast ook stilstaan bij wat jij wel wilt als moeder, minder zou willen en helemaal niet meer zou willen. Hiermee gaan we actief aan de slag. Dit doen we o.a. door spel- en creatieve werkvormen tijdens een heerlijk glas “mama’s thee” (of koffie) met wat lekkers. Aan het einde van de workshop ga je weer naar huis met een boost aan “MOEDER-KRACHT!”

 

Wil jij ook stil staan bij jouw opvoedkwaliteiten en ontdekken welke je nog meer in huis hebt?

Meld je dan hier aan voor de workshop.

AANMELDEN >